Wij vinden het hartverwarmend, de reacties van bedrijven die meedoen en van inwoners die ons initiatief steunen met een donatie. Word jij er ook hartstikke blij van?

Waarom Fruitkwekerij De Stokhorst meedoet met Hart voor Elkaartje (https://destokhorst.nl/)

Marieke: Ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat ik het een prachtig initiatief vind. Meer oog en hand voor elkaar. Hartverwarmend! Altijd belangrijk maar zeker in deze coronatijden.

Monique doet mee: Wat een mooie actie. Op deze manier kunnen we anderen, die het nodig hebben, een warm hart toedragen. Dus gewoon doen!

Spar van Espelo Nijmegen: Wij doen mee aan Hart voor Elkaartje omdat we de hulp die Vincentius Vereniging Nijmegen hierdoor aan mensen kan bieden, hartverwarmend vinden.

 

Massagepraktijk Julia Lans ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat ik het een prachtig initiatief vind. Juist in deze tijd van afstand is aanraking en ontspanning erg belangrijk. Zeker in deze coronatijden.

Annalie van Shiatsu en zo: Wij doen mee aan Hart voor Elkaartje omdat iedereen een massage verdient

Joey van Bloemen bij Joey: Wij doen mee aan Hart voor Elkaartje, zodat wij iemand die het hard nodig heeft en een steuntje in de rug verdient, ook kunnen laten genieten van een mooi bloemetje

Ilona van Hairhouse Ilona: ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat iedereen verdient om naar de kapper te kunnen gaan

Anita van Anita Hair Beauty Fashion: wij doen mee om anderen te helpen die een steuntje in de rug nodig hebben! Geweldig toch, zo laten we niemand in de kou staan!

Irma en Brigitte van Derksen Schoenmode: wij doen mee omdat wij het belangrijk vinden dat we naar elkaar omkijken en helpen.

Anja en Ferdinand van De Groene Schuur: wij doen mee omdat iedereen het verdient om te kunnen genieten van onze heerlijke groenten en fruit en andere producten in onze winkel. Gezonde voeding is superbelangrijk bij het opbouwen van voldoende weerstand, en dat hebben we hard nodig in deze tijd.

Kim Van Pluk de dag, green graphics: Ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat ik iedereen het plezier gun van het ontvangen van een kaartje en een bosje bloemen in één.

Hella Meens: Ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat 

- ik het een schande vind dat er in ons rijke land mensen zijn die nauwelijks of helemaal niet voldoende geld hebben om de noodzakelijke boodschappen te doen;

- ik met een Hart voor Elkaartje op heel kleine schaal iets van deze schande kan wegnemen;

- ik er alle vertrouwen in heb dat mijn donatie terecht komt bij de juiste mensen doordat wordt samengewerkt met de Vincentius Vereniging Nijmegen;

- ik het heel goed vind dat Hart voor Elkaartje, naast het verstrekken van een extraatje, mensen op een sympathieke manier probeert te enthousiasmeren om (meer) in beweging te komen.

ik hoop van harte dat veel mensen de organisatie wil ondersteunen.