Wij vinden het hartverwarmend, de reacties van bedrijven die meedoen en van inwoners die ons initiatief steunen met een donatie. Word jij er ook hartstikke blij van?

Spar van Espelo Nijmegen: Wij doen mee aan Hart voor Elkaartje omdat we de hulp die Vincentius Vereniging Nijmegen hierdoor aan mensen kan bieden, hartverwarmend vinden.

 

Massagepraktijk Julia Lans ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat ik het een prachtig initiatief vind. Juist in deze tijd van afstand is aanraking en ontspanning erg belangrijk. Zeker in deze coronatijden.

Anita van Anita Hair Beauty Fashion: wij doen mee om anderen te helpen die een steuntje in de rug nodig hebben! Geweldig toch, zo laten we niemand in de kou staan!

Kim Van Pluk de dag, green graphics: Ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat ik iedereen het plezier gun van het ontvangen van een kaartje en een bosje bloemen in één.

Hella Meens: Ik doe mee aan Hart voor Elkaartje omdat 

- ik het een schande vind dat er in ons rijke land mensen zijn die nauwelijks of helemaal niet voldoende geld hebben om de noodzakelijke boodschappen te doen;

- ik met een Hart voor Elkaartje op heel kleine schaal iets van deze schande kan wegnemen;

- ik er alle vertrouwen in heb dat mijn donatie terecht komt bij de juiste mensen doordat wordt samengewerkt met de Vincentius Vereniging Nijmegen;

- ik het heel goed vind dat Hart voor Elkaartje, naast het verstrekken van een extraatje, mensen op een sympathieke manier probeert te enthousiasmeren om (meer) in beweging te komen.

ik hoop van harte dat veel mensen de organisatie wil ondersteunen.